Olen parikymppinen opiskelija Etelä-Suomesta ja viimeisen parin vuoden sisällä on painoa kertynyt vajaa kymmenen kiloa ylimääräistä. Voisin syyttää avomiestä, joka ostaa kotiin kaikki herkut, joita uskallan toivoa ;) Todellinen syy taitaa kuitenkin löytyä omasta laiskuudessa, on niin paljon helpompaa laittaa eineksiä mikroon, kuin alkaa kokkaamaan itselleen terveellistä ruokaa.. On niin helppoa unohtaa terveellinen ruokavalio, kun suklaalevykin täyttäisi. Ja sehän on niin paljon paremman makuista kuin kurkut ja avokadot! Eikun...

En ole ylipainoinen, vaan painoindeksin mukaan painoni on normaali. Jokainen kuitenkin tietää, ettei parin (tai kymmenen..) kilon pudottamisesta ole koskaan haittaa omalle peilikuvalle. Etenkin kun tiedän, että olen ollut kymmenen kiloa keveämpi. Myös ne kaapin taakse pölyttyvät, nykyään liian pienet, ennen sopivat lempivaatteet motivoivat eteenpäin.

Alkuvuodesta kokeilin karppausta. Putosi siinä muutamat kilot, mutten pystynyt jättämään sokeria, vaan vedin sitä kiellettyjen makaronien ja leivänkin edestä. Sanomattakin selvää, ettei tuloksia jäänyt. Nyt olen löytänyt Nutrilett-tuotteet, eli nutrauksen. Tavoitteenani olisi löytää rantakunto terveellisemmän elämän ja nutrauksen kautta. Unelmani olisi vielä joskus mahtua koon 38 farkkuihin!

Pidemmittä puheitta, tervetuloa jakamaan kanssani ajatuksia ja omia kokemuksia laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta. Jokainen meistä voi muuttua rantapallosta vaikka merenneidoksi!